HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Senin Favori Herby Soğuk Çayın Hangisi?

28-07-2023 13:51
Senin Favori Herby Soğuk Çayın Hangisi?

Meyvelerin lezzetinden mi yoksa bitkilerin binlerce yıl öteden gelen doğal tadından mı daha çok hoşlanıyorsun? Herby’nin Iced Tea serisinde mutlaka damak zevkine uygun soğuk bir içecek bulacağına eminiz. Özellikle sıcak havaların etkisini azaltmak için lezzetli ve rahatlatıcı bir içecek arıyorsan doğru yerdesin. Serinletici ve gönül rahatlığıyla içebileceğin Herby Iced Tea çeşitleri, bitkilerden ve meyvelerden gelen ferahlatıcı gücü, taze demlenmiş çayın karakteristik Herby çaylarının lezzetiyle birleştirerek canlandırıcı, keyifli bir içim deneyimi sunuyor. Şeker, koruyucu, tatlandırıcı gibi katkı maddeleri içermeyen soğuk bitki ve meyve çayları, hoş kokuları, dengeli ara notaları ile damağında eşsiz bir tat bırakırken formunu korumana da destek oluyor. Dengeli asidik yapısıyla öne çıkan Misket Limonlu Iced Detox Tea, kırmızı meyvelerin güçlü aromasıyla lezzetlenen Kırmızı Meyveli Iced Fit Tea ve ananasın yumuşak tadı ile damaklarda iz bırakan Ananaslı Iced Fit Tea tempolu iş günlerinde, deniz kenarlarında, konserlerde, öğle molalarında, en enfes eşlikçilerinden olmaya aday. Herby’nin düşük kalorili iced tea serisiyle bitkilerin yenileyici etkisini yaz aylarına taşıyabilirsin. 


Herby Iced Detox Tea Misket Limonlu

Kavurucu yaz günlerinde serinlemek için en iyi alternatiflerden biri olan Herby Iced Detox Tea Misket Limonlu, taze demlediğimiz Herby Detox Tea ile misket limonun ferahlatıcı lezzetini bir araya getiriyor.  Herby’nin uzmanlıkla harmanlayıp, doğal haliyle demlendikten sonra soğuk hale getirdiği bitki çayının içinde, bedensel ve zihinsel enerjini yükselterek seni sıcak yaz günlerinde zinde tutacak yeşil çay, biberiye, mate, zencefil, kiraz sapı ve ısırgan otu gibi doğal bitkiler yer alıyor.

Hafta sonu yürüyüşlerinde, sıkı antrenmanlar sırasında, sürekli hareket halinde olman gereken günlerde ya da dinlenirken, cezbedici tadıyla bir bardak Herby Iced Detox Tea Misket Limonlu içerek serinlemenin tadına varabilirsin.


Herby Iced Fit Tea Kırmızı Meyveli 

Herby Fit Tea Kırmızı Meyveli çayımızı, vitamin ve mineral deposu kırmızı meyvelerle demleyip dünyanın en çok tüketilen içeceklerinden olan soğuk çaya yeni bir lezzet katıyoruz. Herby Iced Fit Tea Kırmızı Meyveli çayın içinde enerjini tazeleyecek yeşil çay, kuşburnu, mate, bamya çiçeği, mürver meyvesi, yaban mersini gibi lezzeti uzun süre damakta kalan bitkiler yer alıyor. Doğru demleme yöntemleri ve içerdiği antioksidanlar sayesinde detox özelliğini koruyan bu çayı, pırıl pırıl bir yaz gününde huzurla yudumlayabilirsin. 


Herby Iced Fit Tea Ananaslı

Çay ritüelini modern yöntemlerle birleştiren soğuk çaylar, yaz mevsiminde susuzluğunuzu gidermek için en iyi seçenekler arasında yer alır. Bunlar arasında Herby Fit Tea Elma Sirkeli ile ananaslının birlikte demlenerek hazırlandığı Herby Iced Fit Tea Ananaslı özel tadıyla, tropikal lezzetlerden hoşlananların vazgeçemeyeceği içeceklerden biri. Kalori hesabı yapmadan, meyvelerin doğal şekeriyle tatlanan ferah bir seçenek arıyorsan bu çay tam sana göre. Ananasın doğal lezzetini bitkilerle buluşturan Iced Fit Tea Ananaslı yeşil çay, mate, biberiye, zencefil, meyan kökü gibi keskin kokulu bitkileri limon kabuğu, rezene, elma gibi enfes tatlarla dengeleyerek eşsiz bir içim keyfi vadediyor. 


Lezzet ve Serinliği Bir Arada Sunan Herby Soğuk Çaylarla Tanışın

Bir bardak ferahlatıcı buzlu çayın tadını çıkarmak için çok çaba göstermenize gerek yok. Herby Iced Fit Tea ile serin ve enfes bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Misket Limonlu, Ananaslı ve Kırmızı Meyveli soğuk çaylarla tanışarak soğuk çay keyfinizi katlayabilirsiniz. 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.