HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yaz Sıcağında Detoksunu Destekleyecek Buzlu Çay Tarifleri

21-06-2021 16:46
Yaz Sıcağında Detoksunu Destekleyecek Buzlu Çay Tarifleri

Yaz aylarının en sevilen içeceklerinden biridir buzlu çay. Mükemmel bir serinleticidir, bedeninin ihtiyacı olan suyu almanı kolaylaştırır, sıcak havalar yüzünden çay tutkuna ara vermek zorunda kalmazsın ve en güzeli de hazırlaması son derece kolaydır. İstediğin meyve ve bitkiyle tatlandırarak hazırlayabileceğin bir fincan buzlu çay, yazın keyfini çıkarmanın en lezzetli yollarından biridir.

Doğanın birbirinden şifalı bitkilerini kışın içini ısıtacak bir çayla fincanına doldurabileceğin gibi, yaz sıcakları için aynı çayları soğuk olarak da hazırlayabilirsin. Özellikle, vücudunda biriken toksinleri atmana yardım ederek, bedeninin detoks yeteneğini destekleyen ve yaz mevsimini daha canlı ve formda hissederek geçirmene yardım edecek çayları kesinlikle denemelisin.

Senin için, hem detoksunu destekleyecek hem de yaz günlerine lezzet katacak birkaç buzlu çay tarifimiz var.

Herby Fit Tea ile buzlu çay keyfi canlandırıcı bir deneyime dönüşüyor!

Daha önce elma sirkeli çay duymuş ya da denemiş miydin? Yeşil çay, mate, biberiye, ananas suyu ve limon kabuğu da dahil olmak üzere oldukça zengin bir harmana sahip Herby Fit Tea, içindeki elma sirkesiyle birlikte sadece sağlıklı ve formda kalmana yardım etmekle kalmayacak, aynı zamanda yaz için ferahlatıcı, canlandırıcı müthiş bir çay deneyimi yaşamanı da sağlayacak. 

O zaman Herby Fit Tea ile hazırlayabileceğin, yaza özel, meyve lezzetinde bir buzlu çay tarifine ne dersin? 

Malzemeler

4 poşet Herby Fit Tea

1 litre sıcak su

Yaban mersini

Şeftali

Buz

Yapılışı

4 adet Herby Fit Tea poşet çayı, 1 litre sıcak suyla beş dakika demle. Ardından poşetleri çıkar. Ilınan çaya dilimlenmiş yeşil elmaları, kivileri ve istediğin miktarda yaban mersini ekle. Hafifçe karıştır ve en son buzları ilave et. Çayın içmeye hazır. Eğer içmeden önce çayını birkaç saat buzdolabında bekletirsen, daha yoğun içimli bir buzlu çaya sahip olabilirsin. Daha az çay yapmak istiyorsan, 2 poşet çaya 500 ml sıcak su kullanabilirsin.

Herby Detox Tea ile tadına doyamayacağın, arındırıcı bir buzlu çaya ne dersin?

Yeşil çayın gücünü, ısırgan otu ve kiraz sapının ödem atmayı destekleyici etkisiyle birleştiren Herby Detox Tea, tazeleyici ve arındırıcı özel bir aromaya sahip. Nane ve zencefille zenginleştirilmiş harmanı, vücudundaki toksinleri atmayı destekleyerek, vücudunun detoks yeteneğine yardım ediyor. Dört mevsim tadını çıkarabileceğin bu lezzetli çayı, yazın sıcak günlerinde serinlemek için buzlu çay olarak hazırlayabilirsin. 

Malzemeler

4 poşet Herby Detox Tea

1 litre sıcak su

Ananas

Kırmızı elma

Limon

Buz

Yapılışı

4 poşet Herby Detox Tea’yi 1 litre sıcak suyla beş dakika demle. Poşetleri çayın içerisinden çıkar ve istediğin miktarda ananas ve kırmızı elma dilimlerini hafifçe ılınan çaya ekle. Ardından iki-üç dilim limon ve buzu da katarak, güzelce karıştır. Çayın içmeye hazır. Ancak daha yoğun bir meyve tadı için buzlu çayını birkaç saat buzdolabında bekletebilirsin.

Herby Skinny Tea ile forma girmenin en serinletici yolunu keşfet!

Yeşil çay ve mate ile metabolizmanı hızlandırırken, karahindiba ve at kuyruğu otuyla ödem atmanı destekleyen Herby Skinny Tea’yi bir de buzlu çay olarak denemeye ne dersin? Mürver ve kıvırcık naneyle lezzetlendirilmiş bu özel harman, yazın hem içini serinletecek hem de forma girmene yardım edecek. Özellikle egzersiz sonrasında, serin bir içeceğe ihtiyaç duyduğunda, bu özel tarifin favori tercihlerinden biri olacağına emin olabilirsin.

Malzemeler

4 poşet Herby Skinny Tea

1 litre sıcak su

Çilek

Karpuz

Limon

Buz

Yapılışı

Buzlu çayların en güzel tarafı yapılışlarının kolay, lezzetlerinin ise çarpıcı olması. Şimdi buzlu Herby Skinny’yi yapmaya hazırsan başlayalım. Önce poşet çaylarını sıcak suda 5 dakika demle. Poşetleri çıkardıktan sonra çayına dörde böldüğün çilekleri ve birkaç dilim limon ekle. Dilersen karpuzları püre olarak çayına karıştırabilir ya da çayın soğuduktan sonra küçük dilimler halinde ekleyebilirsin. En son buzu da eklediğinde, çayın içmeye hazır.

Herby’yle yeni tarifler dene!

Birbirinden lezzetli ve faydalı bitkilerle hazırlanan Herby çaylarını yazın güneşli ve sıcak günlerine serinlik katmak, mevsimin tadını daha konforlu çıkarmak için buzlu çay olarak hazırlayabilirsin. Buzlu çaylarını damak tadına uygun meyvelerle zenginleştirebilir, kendi özel tariflerini yaratabilirsin. 

İhtiyaç duyduğun her konuda bedenine ve ruhuna iyi gelecek Herby çaylarını dört mevsim fincanından eksik etme.

 

Bu sitede bulunan metinler, görseller, öneriler ve diğer materyaller bilgilendirme amaçlıdır ve hiçbiri tıbbi bir tavsiye değildir. Ayrıca bu sitedeki hiçbir içerik profesyonel teşhis ve tedavinin yerini alamaz. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, yeni bir beslenme, diyet programı deneyecekseniz lütfen önce doktorunuza başvurunuz.

 

Bu sitede yer alan metinlerdeki bilgiler, referansları verilen kaynaklara aittir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.