HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi Önerileri

01-12-2021 08:59
Yılbaşı Hediyesi Önerileri

Sevdiklerin için yılbaşı hediyesi almak senin için de özel bir ritüel mi? Eğer yeni bir yıla girmenin ve yılbaşı gecesinin en heyecan verici taraflarından birinin sevdiklerinle bir arada olmak olduğunu düşünüyorsan, 2022’ye girmemize bir ay gibi kısa bir süre kaldığı şu günlerde sen de sevdiklerine özel yılbaşı hediyesi arayışlarına girmiş olmalısın. 

Senede sadece bir gün, o senenin sona ermesini ve yeni bir seneye adım atmanın heyecanını duyarız. Yeni bir senenin getireceği sürprizlere duyulan meraktan kim hoşlanmaz ki? Tabi bir de sevdiklerimize, ailemize ve arkadaşlarımıza hazırladığımız özel yılbaşı hediyeleri… Eğer bu sene yılbaşı hediyesi fikri bulmakta zorlanıyorsan, senin için seçtiğimiz birkaç hediye fikri hoşuna gidebilir.

1. Herby Hangover Tea

Yılbaşı armağanı olarak belki de aklına hiç gelmemiş olan harika bir öneri ile başlıyoruz: Herby Hangover Tea. Arkadaşlarınla birlikte yılbaşı gecesini tüm yıl beklediniz ve eğlenceli bir gece geçirdiniz. Ancak bunun bir de sabahı var. Eğlencenin doruklarına çıktığın bir günün sabahında kendini toparlamakta zorluk çekmenin ne kadar can sıkıcı olduğunu bilirsin. İşte Herby tam da hangover durumuna özel,  müthiş bir gecenin ertesinde ortaya çıkabilecek sorunlarla baş etmek için harika bir çay hazırladı. Herby Hangover Tea’nin içerisinde bulunan yeşil çay, zencefil, rezene, tıbbi nane, limon kabuğu ve bamya çiçeği bu güzel gecenin akabinde arkadaşlarınla toparlanmanıza yardım edecek. Tadını çıkardığınız bir gecenin sabahında daha zinde ve mutlu uyanmanıza yardım edecek bir hediye fikri sence de güzel değil mi?

2. Yılbaşı mugları

Yılbaşı hediyesi bulmakta zorlananlara klasik ama iç ısıtacak bir önerimiz var: Birbirinden renkli yılbaşı mugları. Üzerinde Noel Baba, geyik, çam ağacı, kar taneleri gibi kıştan ve yılbaşından izler taşıyan, tatlı figürlerle süslenmiş birçok yılbaşı kupası seçeneği mevcut. Mug hediyesi hem soğuk kış aylarında sıcacık çaylar, kahveler içmek için hoş bir hediye hem de gecenin anlamına uygun figürleriyle tatlı mı tatlı. Sevdiklerinin keyifli bir şekilde içeceklerini yudumlarken seni hatırlamalarını sağlayacak mug fikrini değerlendirebilirsin. Yanına bir de bağışıklık dostu kara mürver, C vitamini ve çinko ilaveli Defense Tea ekleyerek hediyeni çok daha özel bir hale getirebilirsin.

3. Pofuduk bir battaniye

Battaniyeleri kim sevmez? Güzel bir kitabın, lezzetli bir çayın tadını çıkarırken, pencereden yağmur ya da kar yağışını izlerken sıcacık bir battaniye herkesi iyi hissettirir. Eğer hediye almak istediğin kişinin de böyle zevkleri varsa,  ona kış soğuklarında sıcacık hissetmesini sağlayacak polar bir battaniye hediye edebilirsin. Battaniyenin yanına Herby’nin bağışıklık güçlendirici diğer çayı olan Bodyguard Tea’yi ekleyerek, hediyeni ince düşünülmüş bir sürprize dönüştürebilirsin. Ayrıca yün battaniyeler de bu aylar için ideal bir tercih olabilir. İlla ki yılbaşını yansıtsın istiyorsan çok tatlı yılbaşı figürlü kırmızı, beyaz, yeşil battaniyeler de tercih edebilirsin. 

4. Yün kazak

Yün kazak sıradan bir hediye gibi dursa da yılbaşının ambiyansını en güzel yansıtabilecek hediyelerden biri. Tıpkı sıcacık kalın battaniyeler gibi yün kazaklar da filmlerde görmeye alışık olduğumuz kar kaplı Noel gecelerini anımsatıyor. Tüm kalın kazaklar böyle bir gün için uygun olsa da yılbaşını tam olarak sembolize eden desenlerle süslenmiş kazakları öncelikli olarak düşünebilirsin. Hem yün kazak hem sevgiliye, hem bir aile ferdine hem de arkadaşa hediye edilebilir.

5. Nostaljik kartpostallar

Kartpostal basit bir hediye gibi dursa da o çocukluğumuzdaki yılbaşı kartpostalları kadar içimizi ısıtacak yılbaşı hediyesi zor bulunur. Noel Baba figürlü, bacasında karlar olan tatlı minik evler, kardan adamlar, çam ağaçları, kızaklar ve üstünde göz alıcı simler… Kartpostalları şehir dışındaki sevdiklerine gönderebileceğin gibi elden verdiğin hediyelerin yanına not olarak da ekleyebilirsin. Arkadaşların ve sevdiklerin bu nostaljik kartpostallara çocuk gibi sevinecek.

6. Kitap

Dünyanın en klasik ve bir o kadar da özel hediyelerinden biri: Kitaplar. Yazın dünyası o kadar zenginki hediye alacağın kişinin seveceği bir şey mutlaka bulabilirsin. Belki kült eserlerden biri; belki bir çizgi roman; belki onu fantastik diyarlara götürecek bir roman ya da ipuçlarının peşine düşmesini sağlayacak bir polisiye hikaye. Kitap hediye etmek asla eskimeyen klasiklerden biridir. Kitabın iyi bir yılbaşı hediyesi olup olmadığı konusunda tereddütlerin varsa seçtiğin kitabı renkli bir yılbaşı kartpostalı veya içerisinde başka parçalar da olan bir yeni yıl hediye sepetinin içerisine ekleyerek verebilirsin. Yanına Herby çaylarından birini de ekleyerek sevdiğin birine keyifli bir okuma saati hediye edebilirsin.

7. Yeni yıl hediye kutusu

Sevdiklerin için kendi seçtiğin ve hazırladığın şeylerle harika yılbaşı kutuları hazırlayabilirsin. Örneğin sevdiğin bir Herby çayı, kendi yaptığın kurabiyeler, kendin ördüğün bir atkı veya sevimli çikolatalardan harika bir yeni yıl kutusu yapabilirsin. Kutuyu kendin yapmakta zorlanıyorsan hiç endişelenme çünkü yılbaşı hediyesi seçmekte zorlananlar için birbirinden tatlı birçok hediye kutuları var. Üstelik bu kutular nerdeyse her bütçeyi düşünen çeşitlilikte hazırlanıyor. İçerisinde kahve, değişik çaylar, küçük tatlı hediyelik eşyalar, bazen kitap veya çikolata gibi neredeyse herkesin hoşuna gidecek parçalar oluyor. Aslında o kadar çok ve çeşitli hediye kutusu alternatifleri var ki sevdiğin kişinin zevklerine uygun bir aranjman bulmakta zorlanacağını hiç sanmıyoruz. Sevdiklerin için kendi seçtiğin ve hazırladığın şeylerle harika yılbaşı kutuları hazırlayabilirsin. Örneğin sevdiğin bir Herby çayı, kendi yaptığın kurabiyeler, kendin ördüğün bir atkı veya sevimli çikolatalardan harika bir yeni yıl kutusu yapabilirsin. Kutuyu kendin yapmakta zorlanıyorsan hiç endişelenme çünkü yılbaşı hediyesi seçmekte zorlananlar için birbirinden tatlı birçok hediye sepeti var. Üstelik bu sepetler nerdeyse her bütçeyi düşünen çeşitlilikte hazırlanıyor. İçerisinde kahve, değişik çaylar, küçük tatlı hediyelik eşyalar, bazen kitap veya çikolata gibi neredeyse herkesin hoşuna gidecek parçalar oluyor. Aslında o kadar çok ve çeşitli hediye sepeti alternatifleri var ki sevdiğin kişinin zevklerine uygun bir aranjman bulabilirsin. Sepetine Herby’den seçeceğin birkaç çayı eklemeyi de unutma.

8. Kar tanesi kolyesi

Kar tanesi kolyesi herkese alınacak bir yılbaşı hediyesi olmasa da sevgiliye alınabilecek en tatlı yeni yıl hediyelerinden biri. Kışı sembolize eden bu simgeyi yılbaşı kartpostallarında da sık sık görmeye alışığız. Toplumsal hafızamızın derinliklerine kazınan kar tanesi sembollü bir kolyeyi beğenmeyecek çok az kişi vardır diyoruz ve bu parçayı da listemize alıyoruz. 

9. Romantik çikolata kutusu

Romantik çikolata kutusu hazırlamak sandığından çok daha kolay. Her ne kadar çeşit çeşit hazır çikolata kutuları olsa da şüphesiz sevdiğin kişi senin ellerinle yaptığın kutudan çok daha fazla etkilenecek. Çikolataları yapmak ise çok kolay. 50 gram kakao yağını benmari şekilde erit. Üstüne 3 çorba kaşığı kakaoyu ekle ve iyice karıştır. Daha sonra 2 çorba kaşığı süt tozu ve 2 çorba kaşığı pudra şekerini ekleyerek karıştırmaya devam et. Karışım ılındıktan sonra çikolata kalıplarına dök ve katılaşana kadar buzdolabında tut. Son olarak çikolataları renkli ve şık kutulara koyarak harika bir çikolata kutusu hazırlayabilirsin. İstersen kutuyu yılbaşı desenli bir kurdele ile hareketlendirebilirsin.

10. El yapımı baharat karışımları

Yılbaşı hediyesi vereceğin kişi mutfağa meraklı biriyse kendi hazırlayacağın baharat karışımları mükemmel bir hediye olabilir. Bu hediye hem farklı hem de zevkli. Hazırladığın baharatları küçük cam şişelere koyabilir ve şişeleri de yılbaşı kurdeleleri veya ipleri ile bağlayabilirsin. Birkaç tane baharat karışımı fikrine ihtiyaç duyuyorsan taco baharatı, adoba baharatı, kajun veya harissa baharatını deneyebilirsin.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.