HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yılbaşında Evde Neler Yapılabilir?

23-12-2021 10:17
Yılbaşında Evde Neler Yapılabilir?

Kocaman bir yılı acı tatlı tecrübelerle geride bırakırken, yeni bir yıla girmenin heyecanını her zaman yaşarız. İçimizin umutla dolduğu yılbaşı gecesinde dışarıda vakit geçirmek yerine, yeni yılı sevdiklerinle sıcacık ev ortamında karşılamak ister misin? Aslında ailenle ve arkadaşlarınla evde vakit geçirmek, yeni bir yıla mutlu ve huzurlu bir şekilde girmen için yeter de artar bile. Bu özel geceyi sevdiğin aktivitelerle geçirebilir ve yılbaşı gecesinin heyecanını evde yaşayabilirsin.

Bu özel geceyi güzel anılarla dolduracak yılbaşı aktivitelerini ve bazı yaratıcı fikirlerimizi senin için derledik. Yılbaşı gecesi evde ne yapılır merak ediyorsan yazımızı okumaya devam et.

Geceye Harika Bir Sofrayla Başla

Yılbaşı gecesine özel gösterişli sofralar yılbaşı ile özdeşleşen ve genellikle yılbaşı dendiğinde akla gelen ilk görüntü. İster misafirlerine yemek yap, ister ailenle vakit geçir, istersen de yalnız olacağın bir geceye hazırlan, yılbaşı sofrası bazı özel dokunuşları hak ediyor. Bu gece sevdiklerinle beraber yapacağın aktiviteler ne olursa olsun, başlangıç olarak güzel bir sofra herkesin neşesine neşe katacak. Tüm ailenin ve dostlarının bir araya geldiği ve uzun sohbetlerin edildiği büyük yılbaşı sofralarını özleyenler için sadece bir sofra bile kocaman bir hediye gibi gelecek.

Yılbaşı Temalı Film İzleme Gecesi 

Aralık ayında televizyonda yılbaşı ve Noel temalı filmlerin daha sık yayımlandığı fark etmişsindir. Yeni yılın ruhunu yansıtan filmler yılbaşı gecesini renklendirmek için harika bir seçenek olabilir. Bu içimizi ısıtacak filmlerden biri de hepimize nostalji yaşatacak olan ‘Evde Tek Başına’. Macaulay Culkin’in canlandırdığı sevimli Kevin’ın yılbaşı arefesinde evde unutulmasıyla başlayan eğlenceli macerası, bu özel günle özdeşleşen belki de en güzel filmlerden biri. Herkesin severek izleyeceği diğer yılbaşı temalı filmler arasında Bad Santa, Caddedeki Mucize, Bir Noel Masalı, Gremlinler, Grinch, Şahane Hayat, Aile Bağları, Bir Noel Akşamı, Tesadüf, Eğlenceler Oteli, animasyon sevenler için de Bir Noel Şarkısı ve Noel Gecesi Kabusu’nu sayabiliriz.

Nostalji Yağmuru: Tombala

Çocukluğunda yılbaşı akşamı ailece tombala oynamayan pek kimse yoktur. Çocukluğumuza ait nostaljik anılardan biri olarak hafızamızda yer eden bu kutu oyunu, sana eski yılbaşı gecelerindeki kadar mutlu hissettirebilir. Tombala dışında Monopoly ve Tabu gibi diğer kutu oyunlarına da bir şans verebilirsin. 

Yılbaşı Kurabiyelerine Ne Dersin?

Yılbaşı gecesi, mutfakla arası iyi olanların marifetlerini konuşturmaları için harika bir fırsat. Sen de mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsan, sofranı yeni bir yıla girdiğimiz bu geceyi sembolize eden şekillerle süslenmiş kurabiyelerle tamamlayabilirsin. Kış aylarına özgü zencefil ve tarçın gibi baharatlarla lezzetlendirebileceğin bu kurabiyelere, kar tanesi, çam ağacı ve baston gibi şekiller vererek ve süslemeler yaparak yılbaşı gecesini daha  eğlenceli bir hale getirebilirsin. Kalplerinizi sıcacık yapacak yılbaşı kurabiyeleri ile herkesin gönlünü fethedeceksin. Evde çocuklar da varsa bu kurabiyelere bayılacaklar.

Daha Sakin Bir Etkinlik İçin Hep Beraber: Çay, Kitap, Müzik

Yılbaşı gecesinde dinginliğe hasret kalan edebiyat severler için harika bir önerimiz var: Çay, kitap, müzik üçlüsü ve sohbet. Sevdiklerinle birlikte huzurun ve müziğin tadını çıkarmak için güzel bir dinleme listesi liste hazırlamakla işe başlayabilirsin. Birlikte okuyabileceğiniz ve üzerinde düşünerek, tartışabileceğiniz bir kitap ya da yazı seçebilir ve yeni yıla girerken kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Güzel ve eğlenceli bir yılbaşı yemeğinden sonra müziği aç ve çay demle. Senin ve sevdiklerinin kış aylarında zayıf düşen bedenini bir kalkan gibi saracak bitkilerle özenle hazırladığımız Herby Bodyguard Tea bu güzel etkinlikte harika bir seçenek olacak. Bağışıklık sistemini destekleyen C vitamini ve antioksidanlardan zengin ekinezya, ıhlamur ve laden gibi bitkilerin yanı sıra portakal aroması ile zengin bir tada sahip Herby Bodyguard Tea yılbaşı gecesi kitap ve müzik keyfini tamamlayacak olan mükemmel bir çay.

Sessiz Sinema ile Arkadaşlarınla Eğlencenin Dibine Vurun

Arkadaşlarınla tüm gece tombala veya kutu oyunları oynadınız ama artık kutu oyunları sıkıcı olmaya başladıysa, sessiz sinemayla coşkuyu arttırmanın zamanı gelmiş demektir. Evde oynanabilen en eğlenceli oyunlardan biri olan sessiz sinema için hiçbir kart ya da bir oyun ekipmanına gerek yok. Arkadaşlarınla sessiz sinema oynayarak yılbaşının ruhuna özel samimiyeti, beraber olmanın coşkusunu hissedebilirsiniz.  

Yeni Bir Yıl Akşamı Yılbaşı Temalı Bir Puzzle Yapmak Nasıl Olur?

Yılbaşı yemeğinin ardından, ailecek bir puzzle ya da maket yapabilirsiniz. Belki de bu yeni yılda yeni bir hobi için başlangıç olabilir. Yılbaşına nasıl girersen öyle geçer efsanesine inanıyorsan, birlikte puzzle ya da maket yapma fikrini değerlendirmelisin. Böyle güzel bir başlangıç seni ve sevdiklerini tüm yıl boyunca aktif ve üretken olmaya itebilir. 

Farklı Bir Kutu Oyunu Seç

Klasik kutu oyunlarından sıkıldıysan yılbaşı gecesini keyifle geçirmen için birkaç yeni kutu oyunu seçtik. Jungle Speed, oynaması son derece basit ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun. Amaç önündeki kartları ilk önce bitirmek. Öncelikle oyundaki totem ortaya yerleştiriliyor ve herkese eşit sayıda kart dağıtılıyor. Her oyuncu sırayla önüne bir kart açıyor. Eğer iki oyuncu, üzerinde aynı desen olan kartı açarsa düello başlıyor. Totemi ilk kapan kartlarını diğer oyuncuya veriyor. Kartlarını ilk bitiren oyunu kazanıyor.

Bir diğer farklı kutu oyunu Direniş. 5-10 kişi ile oynanabilen oyun, kalabalık yılbaşı partileri için harika bir seçim olabilir. Casuslar ve direnişçiler olmak üzere iki takımın olduğu oyunda, casuslar birbirini biliyor ancak direnişçiler kimin hangi takımda olduğunu bilmiyor. Oyunda her türde bir görev takımı oluyor. Direnişçilerin amacı, 3 görevi tamamlamak, casusların amacı ise bu 3 görevi sabote etmek. Bu esnada direnişçiler, arkadaşlarına direnişçi olduklarını kanıtlamak için uğraşıyorlar. Casuslar, blöfler yaparak direnişçileri manipüle etmeye ve görev takımına en az bir tane olmak üzere casus sokmaya çalışıyorlar. 

Enerji Dolu Aktivitelere Herby Energy Shot

Bu hareketli yılbaşı aktiviteleri sırasında sana enerji verecek bitki özleri ve vitaminlerle dolu Herby Energy Shot’ı yanından eksik etme. Guarana, ginseng ve mate ile organik Hindistan cevizi suyu, muz ve elma gibi vitamin dolu meyveleri bir araya getiren Herby Energy Shot, B6 vitamininin gücüyle sana ihtiyacın olan lezzeti ve enerjiyi verecek.

Yılbaşı Gecesini Herby New Year Tea İle Festivale Dönüştür

Yeni yıla yeni umutlarla girdiğin yılbaşı gecesinde senin için özel olarak seçilmiş bitki özleri ve baharatlarla dolu Herby New Year Tea sana eksiksiz bir yeni yıl deneyimi sunmak için hazırlandı. Yeşil çay, tarçın, zencefil, karanfil gibi bitki ve baharatları karamel, vanilya ve chai aromaları ile buluşturan mis kokulu Herby New Year Tea yılbaşı gecesinde içini ruhunu okşayacak, içini ısıtacak.

Bu sitede bulunan metinler, görseller, öneriler ve diğer materyaller bilgilendirme amaçlıdır ve hiçbiri tıbbi bir tavsiye değildir. Ayrıca bu sitedeki hiçbir içerik profesyonel teşhis ve tedavinin yerini alamaz. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, yeni bir beslenme, diyet programı deneyecekseniz lütfen önce doktorunuza başvurunuz.

Bu sitede yer alan metinlerdeki bilgiler, referansları verilen kaynaklara aittir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.